Nädala prognoos: 01-07.07.2024

Nädala prognoos: 01 – 07.07.2024

Uus nädal testib meie usku, kas iseendasse, kaaslasesse, kutsetöösse jne. Need õppetunnid toovad meid lähemale iseendale, oma tõekspidamistele, oma piiridele, oma hingele nagu võit muutlike meeleolude üle. See on seesmine muutus, mis räägib Sinu tugevusest ja loomevõimest. Samuti võib see olla nädal, kus valitud ravi osutub eriti tõhusaks ning tervenemine on võimalik. Tähtis on seejuures selgusele jõuda põhjus – tagajärg süsteemist ning võtta vastutus oma elu eest. Loomulikult on kõige selle virr-varri juures ainult üks hääl, mida tasub kuulata, see on Sinu enda sisemine hääl. Ära lase ennast eksitada, usalda vaid iseennast, kuna mingid Sinule olulised asjad on hakanud liikuma just Sinu suunas. Ole avatud, võta vastu.

Taimedest toetab meid Raudrohi. Nii nagu nimigi ütleb, on taim elujõu allikas, vastupandamatu ja võidukas. Ta ergutab meeli ja parandab nii keha- kui hingehaavu.

Armastuses on päevakorral samuti usaldus. Oma eksid tasub mõtetest minema pühkida ning lubada uuel õnnel ja olemasoleval õnnel särada. Kuna ei saa füüsiliselt olla minevikus ega tulevikus, naudi hetke, ole kohal.

Mõnusat, pöörast uut nädalat

Sirje