Nädala prognoos: 08-14.07.2024

Nädala prognoos: 08-14.07.2024

Kas pole kummaline, kui kiirelt nädalad mööduvad. Eeloleva nädalaga saab pool juulikuust läbi. Kuid vaatamata kõigele ootab meid ees imeline nädal täis edukaid ettevõtmisi ja romantikat. Paljud suhted vormistatakse abieluks, õnneratas pöörleb jällegi meile kasulikus suunas. Ole tänulik kõige hea eest, mis Sinu elus toimub. Sinu elus on algamas õnnelik periood, kasuta seda 100%. Uued teekonnad, uued valikud. See võib olla mida iganes: uus tööpakkumine, ootamatu armumine, rõõmus uudis pere järelkasvust. Super! Ja kasuta ikka oma sisetunnet, usalda seda, see on Sinu kõige lähedasem usaldusisik. Uus nädal võib tuua Sinu teele mingi täiesti erilise kogemuse. Sinu valik, kas mängid kaasa. Algamas on periood, kus kõik mida Sa soovid, seda ka saad. Ära liialt mõtle, tegutse!

Armastust on kõikjal meie ümber ja meie sees. Nagu öeldud, vormistatakse paljud suhted abieluks. Õnne ja rõõmu jagub kõigile. Ole avatud. Ka uus tutvus võib kujuneda meeletuks armumiseks, luba endale see kogemus.

Taimedest toetab meid uuel nädalal Salvei. Ta on puhastav ja viljastav. Igati lugupeetud taim. Teda  on nimetatud: „ Jumalate roog“, kuna ta juhatab tee küllusesse.

Imelist uut nädalat

Sirje