Nädala prognoos: 24-30.06.2024

Nädala prognoos: 24 – 30.06.2024

Loodus on kinkinud meile imelised Jaanid. Küllap oleme seda väärt. Suur aitäh! Mida oodata uuelt nädalalt? Kas kõik laabub ja pole vaja enam muretseda ning elu on ühtäkki kerge ja mõnus? Ah, kui tore see oleks. Mida kaardid räägivad? Kiirus jätkub ( nagu laulus:“ kiirus, kiirus, ei muud“) ning aeg on iseendalt küsida, mida ma päriselt tahan, mis mind õnnelikuks teeb? Tundub, et vanaviisi jätkata ei saa ja uutmoodi ei oska või ehk ei viitsi? Üks etapp elus on läbitud, Sina pead esimese sammu tegema.  Ees terendab uus algus. Haara kinni võimalusest, mis pakutakse. Kui tunne on õige, siis „agad“ ei loe. Sinus on piisavalt jõudu ja kindlameelsust astuda see otsustav samm. Luba oma loovusel hiilata, usalda ennast ja oma sisetunnet, Sa saad hakkama! Võiduni on veel mõni samm. Ära võitle, voola rahus.

Taimedest toetab meid Kurereha. Tema energia on puhastav ja vaimustav. Ta puhastab nii vaimu, keha kui hinge oma violetse leegiga.

Peale Jaanipäeva on armastuse vibratsioon eriti kõrgel. Kindlasti on see abiks nii olemasolevate suhete tugevdamisel kui uute tekkimisel. Suur tõenäosus on leida just see õige kogu eluks.

Soovin kõigile meeleolukat uut nädalat

Sirje